Povežite se s nama

Crna kronika

Villa Münz u Ičićima je sinoć zapaljena, a prošli mjesec vilu je kupio Maržić

Objavljeno

na
Opatijski vatrogasci u utorak navečer imali su intervenciju zbog požara na kultnoj Villi Münz u Ičićima koja već dugi niz godina propada unatoč tome što je zaštićeno kulturno dobro.

Iz policije su u kratkom izvještaju otkrili kako je požar, prema svemu sudeći, podmetnut.

“U utorak oko 21,25 sati izbio požar kuće na širem opatijskom području u vlasništvu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina. Požar su ugasili pripadnici JVP Opatija, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Opožarena je drvena konstrukcija navedene kuće.

Očevidom policijskih službenika i protupožarnog inspektora utvrđeno je da se isključuje tehnički uzrok požara”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko – goranske na naš upit.

Tvrtka Sagitta d.o.o. u čijem je vlasništvu Villa Münz je tijekom prošlog mjeseca promijenila vlasnika. Njihov vlasnik od sredine kolovoza je tvrtka Villa Münz d.o.o. (Zert 8, Opatija). Vlasnik te tvrtke je Eduard Maržić, a direktor Zoran Maržić. U pitanju su investitori koji u posljednje vrijeme imaju nekoliko velikih ulaganja na području Opatije te se mnogi nadaju kako će sad na red napokon doći i potpuna restauracija ove prekrasne vile.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže