Povežite se s nama

Sport

Više od 200 sudionika na Kostrenskoj điradi

Objavljeno

na

S ciljem promoviranja zdravog načina života, važnosti kretanja i rekreativnog bavljenja sportom, u Kostreni je održana popularna sportska manifestacija „Kostrenska đirada“, s preko 200 natjecatelja svih uzrasta. Program đirade upotpunio je „Dan zdravlja“, u organizaciji Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Sudionici su se okupili na parkiralištu “kod sidra”, u ulici Šetalište kostrenskih pomoraca od kuda su u 10 sati startale sve utrke. Prvi su startali najmlađi natjecatelji iz vrtića “Zlatna ribica”, u pratnji roditelja. Potom su slijedile utrke starijih vrtićkih skupina, učenika iz svih razreda Osnovne škole Kostrena, umirovljenika i osoba s invaliditetom.

Proglašenje pobjednika održano je na parkiralištu u Žurkovu kao i aktivnosti u sklopu Dana zdravlja s natjecateljskim poligonom za djecu, degustacijom zdrave hrane, savjetima liječnika te mjerenjem tlaka i šećera u krvi. Velik broj sudionika i gledatelja okupilo je i uvijek zabavno potezanje konopa.

Organizatori Kostrenske đirade su Općina Kostrena, Sportska zajednica Općine Kostrena i Savjet mladih Općine Kostrena, u suorganizaciji s Odborom za sport i tehničku kulturu Općine Kostrena, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena, Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo PGŽ, uz potporu Dječjeg vrtića Zlatna ribica i Osnovne škole Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram