Povežite se s nama

Mozaik

Više od trideset trgovina u ZTC-u ima popuste, a čekaju vas i Sretna vrata

Objavljeno

na
Trgovački centar ZTC slavi jedanaesti rođendan, a kako bi vikend protekao u slavljeničkom ozračju pobrinut će se brojni sadržaji i gosti! U ZTC dolaze Đurđa i Franko, Davor Jurkotić, Marco Cuccurin, Iva Matovina i Anton Marincel, a dolaze i brojni posjetitelji!

Kako bi povratak u školu i na posao prošao čim bezbrižnije pobrinut će se brojne trgovine koje isključivo ove subote, 09. rujna, pripremaju popuste!
Hervis, Kerver, Mass, Znanje, Pet centar… na popisu se nalazi više od trideset prodajnih mjesta!

Nakon kupovine, na nultoj etaži, nalaze se Sretna vrata, s predočenim računom ostvarujete mogućnost dobitka poklon bona ZTC-a. Vrijedi iskušati sreću! Ako vrata zazvone, osvajate poklon bon ZTC-a! Sretno!

Centar je otvoren i u nedjelju te priprema raznovrsne sadržaje. Sva događanja koja vas ovoga vikenda čekaju u popularnoj shopping oazi pronađite na linku!

Želimo vam odličnu kupovinu i super zabavu!

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže