Povežite se s nama

Vijesti

Vivoda u vijećnici rekao da je proračun “veli drek”, Karanikić se požalila da se ne osjeća dobro

Objavljeno

na

Magzan, Rinčić, Vivoda i Salečić

Riječki gradonačelnik Marko Filipović može biti zadovoljan raspletom najbitnijih dijelova današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke s obzirom na to da mu je prijedlog proračuna za 2024. godine prošao iz prvog pokušaja zahvaljujući presudnom glasu nekad svog najvećeg oponenta Davora Štimca.

Rasprava o proračunu je bila vrlo zanimljiva, oporbeni vijećnici očekivano vrlo kritični. Vijećnik Akcije mladih Vedran Vivoda tako je još u početnom dijelu rasprave dobio opomenu zbog svoje izjave. “Citirat ću svog dragog kolegu Kurelića da je ovaj dokument jedan veli drek”, rekao je Vivoda te odmah dobio opomenu i lekciju iz ponašanja od Željka Jovanovića koji je u tom trenutku vodio sjednicu Vijeća.

SDP-ova vijećnica Petra Karanikić se javila odmah za repliku kako bi se požalila. “Ja se ne osjećam dobro na ovom Gradskom vijeću uz ovakav rječnik, zamolila bih da se to svakako na nekakav način sankcionira”, istaknula je.

“Ako vam nije ugodno u Vijeću, nemojte biti ovdje”, poručio joj je Vivoda u svom odgovoru na repliku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže