Povežite se s nama

Vijesti

Volotea povezuje charter letovima Rijeku s četiri europska grada

Objavljeno

naŠpanjolska Volotea pokrenula je krajem rujna charter linije prema Rijeci. Kompanija će redovno prometovati na istima do kraja listopada.

Volotea je 23. rujna uvela charter linije prema Zračnoj luci Rijeka. Na tjednoj bazi, svake srijede, zrakoplovi ove kompanije slijeću u Rijeku na charter linijama iz njemačkih i francuskih gradova: Paderborna (23.09.), Lubecka (30.09.), Dortmunda (14.10.) te Strasbourga (21.10.). Volotea ranije nije prometovala prema Rijeci s charter letovima.

Ove srijede, 30. rujna, u Zračnoj luci Rijeka, uz zrakoplov Volotee, bio je i 9A-BTI Trade Aira. Zrakoplov je u Rijeku tog jutra sletio iz Ljubljane, a zatim prevezao igrače NK Rijeke na kvalifikacijsku utakmicu Europske lige u Kopenhagen. Istim zrakoplovom igrači riječkog kluba danas će se vratiti u Zračnu luku Rijeka.

Kako je NK Rijeka izborila plasman u Europa ligu, za očekivati je da će na Kvarneru ove jeseni biti zanimljivih dolazaka zrakoplova, ovisno o skupini u kojoj će se riječki nogometni prvoligaš naći. Bilo kakav promet biti će vrlo važan ove jeseni i zime za sve hrvatske zračne luke, pa tako i za Zračnu luku Rijeka, javlja Croatian Avioation.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže