Povežite se s nama

Crna kronika

Vozač Autotroleja izgubio kontrolu nad busom i pokosio više parkiranih auta na Trsatu

Objavljeno

na
U nedjelj ujutro na Trsatu u ulici Šetališta Joakima Rakovca nekih pedesetak metara ispod Plesne škole došlo je do prometne nezgode u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je prouzročena velika materijalna šteta, piše Novi list.

Vozač autobusa Autotroleja, koji je prometovao na na liniji na broj 2, izgubio je u jednom trenutku kontrolu nad vozilom te je udario u više parkiranih osobnih automobila, od kojih su neki u potpunosti uništeni.

U autobusu je u tom trenutku bilo tek nekoliko putnika koji nisu ozlijeđeni, dok je promet prema Trsatu, s obzirom da se radi o jednosmjernoj ulici, jedno vrijeme bio u potpunosti u prekidu.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici prometne policije kako bi utvrdili kako je i zbog čega došlo do nezgode. U raščišćavanju poprišta nesreće angažirano je više šlep službi koje su odvezle uništene automobile.

Koliko je udarac bio jak, svjedočili su zgužvani automobili, od koji su neki završili odbačeni na trotoar, javlja Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram