Povežite se s nama

Vijesti

Vozač Autotroleja sedam minuta se snimao tijekom vožnje po Rijeci

Objavljeno

na

ScreenshotKorištenje mobitela tijekom vožnje jedan je od najvećih problema u prometu i vrlo česti uzročnik prometnih nesreća. No, taj problem posebno je izražen kad mobitel koristi profesionalni vozač i to još u javnom gradskom prijevozu. Upravo takav jedan slučaj je zabilježen u autobusu Autotroleja ovog tjedna.

Riječka javnost za to nije doznala jer ga je neki putnik uočio i snimio, već je vozač Igor B. gotovo punih sedam minuta mobitelom snimao svoju vožnju autobusom na liniji 1A te odmah zatim to objavio na Facebook profilu sa statusom “javno vidljivo”.

Za ovaj prometni prekršaj predviđena je novčana kazna do 130 eura, ali ugrožavanje sigurnosti putnika tijekom noćne vožnje trebali bi ipak imati i ozbiljnije sankcije od navedenih. Fiuman je o ovakvom ponašanju vozača poslao upit Autotroleju te ćemo njihov odgovor objaviti odmah po zaprimanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže