Povežite se s nama

Crna kronika

Vozač zaustavljen s 200 kila sitno rezanog duhana u autu

Objavljeno

naDelnička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim  hrvatskim državljaninom  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene organiziranog kriminaliteta.

Tijekom jučerašnjeg dana policijska ophodnja ga je zatekla na državnoj cesti A6 kod  Ravne Gore u osobnom vozilu marke ,Škoda, kutinskih registracijskih oznaka, u kojem je prevozio 200 kg sitno rezanog duhana. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da za navedenu robu nema potrebnu dokumentaciju, odnosno odgovarajuće markice nadležnog Ministarstva financija pa je od osumnjičenog policija duhan oduzela, kao i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.
Također je utvrđeno kako je navedeni duhan bio namijenjen prodaji na ilegalnom tržištu gdje bi postigao cijenu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

Po završetku istraživanja, osumnjičeni 42-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina, a predmetni duhan će biti predan u nadležno Ministarstvo financija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram