Povežite se s nama

Vijesti

Vozači Autotroleja neće prodavati “cvikalice” do 15.01.2023.

Objavljeno

na
KD Autotrolej odradilo je sve potrebne pripreme kako bi prilagodilo poslovanje i tarifni sustav za uvođenje eura kao sredstva za plaćanje usluge javnog prijevoza, te s tim u vezi obavještavamo sve korisnike kako se u periodu od 1. do 14. siječnja 2023. godine putne karte kod vozača, neće prodavati. U navedenom razdoblju propisana je kupnja karata u eurima i kunama a povrat razlike isključivo u eurima.

Ovakva odluka donijeta je kako se ne bi utjecalo na dinamiku prijevozne usluge, odnosno kako bi se izbjeglo usporavanje linija radi procesa kupnje karata i povrata novca.

Za kupnju karata u tom razdoblju korisnicima su na raspolaganju prodajna mjesta KD Autotrolej, te kiosci (Tisak plus, Inovine) , kao i web trgovina www.rijekacitycard.hr

Sukladno propisima, papirnate karte (cvikalice), bile s prikazom cijene u kunama ili s dvojno prikazanim cijenama, bit će u opticaju do isteka zaliha.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram