Povežite se s nama

Vijesti

Vozači se skoro godinu dana “švercali” iz KBC-a bez plaćanja parkinga kroz južni izlaz

Objavljeno

na


Parkiranje u krugu KBC-a Rijeka već se dulje vrijeme naplaćuje, a proteklih gotovo godinu dana oni “snalažljiviji” vozači mogli su to plaćanje ipak izbjeći koristeći južni izlaz iz kruga bolnice zbog neispravnih “stupića” koji su bili spušteni čitavo vrijeme. O tome je pitanje gradonačelniku pisanim putem uputio vijećnik Duško Milovanović.

“Vezano za upravljanje parkiralištem koje se nalazi u okruženju KBC-a lokalitet Rijeka, kako s predmetnim parkiralištem trenutno upravlja Rijeka plus d.o.o., postavljam pitanje iz kojeg razloga, odnosno kome točno odgovara situacija da je pilomat koji je nekada bio u funkciji ulaska i izlaska vozila hitne pomoći iz kruga KBC-a (južni izlaz) izvan funkcije, i to možda i više od godine dana?

Naime, radi navedene situacije, pilomat je uvijek spušten što omogućava izlazak vozilima iz kruga parkirališta, bez da plate korištenu uslugu parkiranja, a što nije pošteno prema svim korisnicima koji uredno plaćaju predmetnu uslugu”, navodi Milovanović u svom pitanju.

Gradonačelnik je otkrio da je ovog mjeseca taj problem napokon riješen.

“Održavanje pilomata na parkiralištu Kliničkog bolničkog centra Rijeka u nadležnosti je KBC Rijeka, s čijim su predstavnicima u više navrata održani sastanci upravo na temu otklanjanja problema s pilomatom.

Posljednji sastanak održan je u utorak, 14. veljače 2023. godine na kojemu je dogovoreno kako će KBC Rijeka kontaktirati izvođače kako bi se kvar na pilomatu čim prije otklonio te je, sukladno dogovoru na sastanku, kvar otklonjen, a pilomati su u funkciji”, poručio je Marko Filipović u svom odgovoru.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže