Povežite se s nama

Sport

Vrhunski kickboxing seminar u Rijeci: Ovog mjeseca stiže legendarni Remy Bonjasky

Objavljeno

na

Cro Cop VS Bonjasky

Sjajne vijesti podijelio je jedan od najpoznatijih hrvatskih kickboksača, Mladen Kujundžić (27-11). Borac nadimka ‘‘Dynamite‘‘ u svojoj Rijeci vodi dvoranu naziva ‘‘Dynamite Gym‘‘, a povodom 10. rođendana dvorane pripremaju vrhunski seminar.

Naime, legendarni Remy Bonjasky (78-20, 40 KO) doći će u Rijeku, točnije u ‘‘Dynamite Gym‘‘ kako bi održao seminar, a ‘‘Flying Gentleman‘‘ doći će 22.10. Prema navodima na stranicama ‘‘Dynamite Gyma‘‘, Bonjasky će održati dva seminara, a cijena jednog seminara po sudioniku iznosi 375 kn (50 eura). Broj sudionika je ograničen, a lokacija dvorane je Milutina Barača 7, u Rijeci.

Dolazak Remyja Bonjaskog samo po sebi je čast. 46-godišnji nizozemski kickboksač surinamskih korijena jedan je od najvećih boraca u povijesti tog sporta. Iza njega je 98 profesionalnih nastupa i pregršt vrhunskih rezultata.

2003., 2004. i 2008. godine Bonjasky je osvajao K-1 World Grand Prix turnir. Kroz svoju bogatu karijeru pobjeđivao je borce kao što su Badr Hari, Gokhan Saki, Ernesto Hoost, Peter Graham, Stefan Leko, Ray Sefo, a 2014. godine upisao je svoju posljednju pobjedu u karijeri. Bonjasky je tada većinskom odlukom sudaca pobijedio Mirka Filipovića na Gloryjevom eventu u Zagrebu, ali publika je sudačku odluku gromoglasno izviždala. Bonjasky je nakon toga nastupio još 2017. godine, a nakon poraza od Melvina Manhoefa povukao se iz sporta.

Bonjasky se dugi niz godina borio sa samom elitom svjetskog kickboksa i puno više puta izlazio je kao pobjednik, nego kao poraženi. Učiti od ovakve legende itekako se isplati i stoga ako ste u mogućnosti, svakako se prijavite, javlja Fight Site.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže