Povežite se s nama

Sport

Vukčević otišao u Meksiko: Rijeka me prihvatila kao člana obitelji

Objavljeno

na
Andrija Vukčević više nije igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Andrija je u dresu Rijeke upisao 88 nastupa i postigao jedan gol, a karijeru će nastaviti u redovima meksičkog Juareza.

O Andriji je dovoljno reći da je dan nakon što se pozdravio sa svima kluba, na molbu trenera Željka Sopića i stručnog stožera ostao u Rijeci i odigrao utakmicu protiv Lillea.

– Osjećaji su pomiješani, ovdje mi je bilo jako lijepo, prihvaćen sam na najbolji mogući način i u Rijeci sam se osjećao predivno. Rijeka me prihvatila kao člana obitelji. Zahvalan sa svima u klubu i navijačima na tome, rekao je Andrija Vukčević na oproštaju.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram