Povežite se s namaNakon blagdana vrijeme je da ove nedjelje, 22. siječnja Rijeku napusti i Tower WinterLand, koji je od kraja studenog u prostoru Happy Land-a, na 4. katu Tower Centra nudio mnoštvo zabave za najbolje blagdansko raspoloženje. Mnogi su uživali na atraktivnom klizalištu, na kojem je bila organizirana i škola klizanja za koju posjetitelji imaju same pohvale.  Brojna zabavna događanja u najljepši zimski centar – Tower WinterLand privukla su rekordan broj posjetitelja! Priliku za klizanje, na predivnom klizalištu na zatvorenom, s izdvojenom ledenom stazom svi posjetitelji Tower WinterLanda imaju još do ove nedjelje, 22.siječnja, nakon čega klizalište odlazi iz Tower-a.

No, i nakon nedjelje, posjetitelji zabavnog parka Happy Land i Tower Centra Rijeka zabavu mogu pronaći uz popularni bowling, za kojeg su termini iznimno traženi. Ako još niste – isprobajte američki bowling koji svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih.

Najmlađi za to vrijeme mogu uživati u igraonici koja nudi labirinte, trampoline, tobogane i mogućnost organiziranih proslava rođendana.  Radno vrijeme igraonice je radnim danom od 16 do 21 sat,  vikendom od 10 do 21 sat, a za više informacija možete nazvati 091/ 20 888 31.

Bowling centar kroz tjedan radi od 16-24, vikendom od 10-24 sata, a svoj termin i stazu možete rezervirati putem 099/ 20 888 30