Povežite se s nama

Vijesti

Wolt se ispričao Riječanki zbog krađe: Sve ćemo istražiti i dostavljača zauvijek isključiti

Objavljeno

na


Snimka dostavljača Wolta iz jedne zgrade na Pećinama na kojoj je vidljivo kako je počinio krađu nakon odrađene isporuke privukla je veliku pažnju javnosti. U svega jedan dan na Fiuman Facebook stranici snimku je pogledalo više od 325 tisuća ljudi, a vijest je privukla i pažnju nekih nacionalnih medija.

O svemu se oglasio i Wolt Hrvatska koji je ponudio ispriku.

“Žao nam je zbog slučaja koji se dogodio prilikom dostave narudžbe s Wolt platforme na području grada Rijeke. Oštro osuđujemo ovakvo postupanja partnera dostavljača, koji ne oslikava trud i poštenje svih naših partnera koji svakodnevno obavljaju poslove dostava za naše partnere i korisnike. Na žalost, mi kao platforma ne možemo utjecati na nečije odluke i ponašanje. Wolt je pokrenuo internu istragu navedenog slučaja te ćemo, čim uspijemo doznati sve pojedinosti, automatski kontaktirati korisnicu, a dostavljača zauvijek isključiti iz naše mreže. Savjetujemo sve naše korisnike, ako se ikada nađu u sličnoj situaciji, da odmah putem aplikacije kontaktiraju Wolt Hrvatska, a događaj prijave policiji”, izjavili su iz Wolt Hrvatska.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže