Povežite se s nama

Vijesti

Zabrana parkiranja od subote, u nedjelju cijeli centar Rijeke zatvoren za promet

Objavljeno

na
Zbog održavanja Međunarodne karnevalske povorke, u subotu 22. i nedjelju 23. veljače 2020. godine u centru grada bit će izvršeno preusmjeravanje prometa i režim zabrane parkiranja.

Zabrana prometovanja

Na dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju, 23. veljače 2020. godine od 9:00 do 23:00 sata u cijelosti se zatvara za sav promet središte grada omeđeno slijedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina – Adamićeva – Zadarska i u svim ulicama južno od Korza do obale.

Zabrana parkiranja

Subota, 22. 2. 2020. godine:

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

  • Trg Riccarda Zanelle (ex Muzejski trg) od 7 do 24 sata
  • Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište „Pod voltun“ na Žabici od 22 sata do nedjelje 23. 2. do 23 sata.

Nedjelja, 23. 2. 2020. godine:

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

  • Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište „Pod voltun“ na Žabici i parkiralište Riva Boduli od 0 do 23 sata
  • Zadarska ulica, Splitska ulica, Zanonova ulica, Ulica Riva, Riva Boduli, Verdijeva ulica (zapad), Zagrebačka ulica (zapad) i Ulica Ivana Zajca od 6 do 23 sata.

Mole se vozači da na mjestima zabrane parkiranje pravovremeno uklone svoja vozila. Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja će se ukloniti paukom. Informacija o lokaciji na koju su premještena vozila može se dobiti u postaji Prometne policije na telefon 051 335 521 ili u Rijeka plusu d.o.o. na telefon 051 311-400.

Javni gradski prijevoz

Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej d.o.o. na dan Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju, 23. 2. 2020. neće naplaćivati prijevoz na svim gradskim linijama. Tog će se dana ukrcaj i iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 9 do 24 sata obavljati na terminalu Delta.

Taxi stajališta

U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu, Žabici i Ulici Riva neće biti u funkciji. Privremeno taxi stajalište nalazit će se u Ulici Ivana Pavla II, dok će taxi stajalište na Željezničkom kolodvoru biti u funkciji.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram