Povežite se s nama

Mozaik

Zabranjeno pušenje u petak dolazi na svoj najveći koncert u Rijeci

Objavljeno

na


Ovog petka u Exportdrvu Zabranjeno pušenje najavljuje svoj najveći koncert u Rijeci do sad s kojim će obilježiti 40 godina od objave svog prvog albuma Das ist Walter. “Zenica Blues”, “Selena, vrati se Selena”, “Anarhija All Over Baščaršija”, “Šeki is on the Road Again” i ostali vječni hitovi nastali su samo na tom prvom albumu, koji je posveta Walteru (sarajevskom ilegalcu iz 2. svjetskog rata).

Na velikom koncertu 10.05. u riječkom Exportdrvu Zabranjeno pušenje provest će publiku kroz najbolje iz svoje bogate karijere, a na set listi, uz Waltera, naći će se i dobro poznati likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i “djevojčica kojima miriše koža”.

Na sceni su od 1980. i pripadaju rijetkom krugu legendarnih bendova ex-yu regije, a trenutno dobro uhodanu postavu čine Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina Tomislav Goluban.

Ulaznice možete pronaći u pretprodaji u sustavu Entrio po cijeni od 20 €, dok će na vratima cijena biti 25 €. Fizičke ulaznice mogu se kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka, TISAK Korzo i Ghetaldus trgovinama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže