Povežite se s nama

Vijesti

“Zadnja grupa na karnevalu nisu Halubajski zvončari, to su djelatnici Čistoće”

Objavljeno

na

Ilustracija (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)


Više od 11 tisuća maškara sudjelovalo je protekle nedjelje u velikoj Međunarodnoj karnevalskoj povorci u Rijeci. 116 grupa, od toga njih 24 iz inozemstva, prošetalo se gradom. No, tu je još jedna “grupa”.

U cijelom tom velikom slavlju ne treba zaboraviti ni na brojne vrijedne djelatnike Čistoće koji cijele noći vrijedno rade kako bi grad iduće jutro dočekao što čistiji.

Vozač Autotroleja na društvenim mrežama zahvalio im je na tom trudu, a očito je kako ih posebno cijene i pripadnici Halubajskih zvončara.

“Dobro jutro svim Riječankama i Riječanima u čistom gradu kulture. Jučer sam vozio Halubajske zvončare na Riječki karneval i dok smo se dogovarali oko povratka gdje i kada da ih čekam rekli su mi nešto što nisam znao odnosno znao sam, ali nisam bio svjestan te činjenice. Na moju konstataciji “vi ste zadnja grupa, vi zatvarate Riječki karneval” odgovorili su mi “ne nismo mi zadnja grupa, zadnja grupa je Čistoća Rijeka oni zatvaraju karneval i tako svake godine.” Točno tako, ali nema nikoga da ih gleda, nema nikoga da im plješće, njih ne prenose televizije o njima se ne govori. Oni samo počiste i operu Korzo i lokalne ulice bolje nego ja svoj dnevni boravak i zato mogu reći samo SVAKA ČAST ZA 117. GRUPU ČISTOĆA RIJEKA. Hvala vam što svake godine zatvorite karneval i nama uljepšate novi dan”, napisao je Bartulac u Facebook grupi Volim grad koji teče i izazvao brojne pozitivne reakcije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram