Povežite se s nama

Crna kronika

Zahvaljujući dojavi građana policija pronašla vozača koji je vozio autocestom u suprotnom smjeru

Objavljeno

naDana 6. listopada Postaja prometne policije Rijeka na postupanje je zaprimila e-dojavu kojom građanin prijavljuje kretanje vozila marke „Renault Clio“ na A6 Svilno u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru od čvora Čavle do čvora Orehovica, dana 30.listopada između 13,00  i 14,00 sati. E-dojavi građanin je priložio i video zapis te podatak o registarskoj oznaci vozila.

7. listopada terenskom provjerom na adresi stanovanja zatečen je vlasnik vozila koji je tijekom obavijesnog razgovora priznao počinjenje navedenog prekršaja iz čl. 49.  st. 5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna u iznosu od 10 000 do 20 000 kuna, 6 negativnih prekršajnih bodova te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom u preporučenom trajanju od 3 mjeseca.

Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog mjerodavnom prekršajnom sudu.

Ovom prilikom zahvaljujemo savjesnom građaninu na pravovremenoj i preciznoj dojavi te potičemo i ostale građanke i građane na korištenje aplikacije za e-dojave sumnjivih događaja. Aplikacija podržava sve postojeće platforme mobilnih uređaja, te se može preuzeti putem poveznice sa web stranice MUP-a. Prijave putem navedene aplikacije potpuno su anonimne, poručuju iz policije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram