Povežite se s nama
Facebook grupa “Klopa i cuga u Rijeci i okolici” okuplja čak nešto više od 23 tisuće članova koji međusobno dijele savjete koje restorane i ostale slične objekte vrijedi posjetiti na širem riječkom području.

No, jedan manji dio članova se družio uživo nedavno u restoranu Stancija Kovačići, a sve to rezultiralo je i malom humanitarnom akcijom

“Svi dobro znate da se smo se 27.10. 2017. družili na prvoj humanitarnoj večeri grupe Klopa i cuga u Rijeci. Prvi domaćin restoran Stancija Kovačići uplatio je 30% ukupnog iznosa te večeri na račun Socijalne samoposluge u Rijeci kojima će ova donacija pomoći da kupe namirnice za naše sugrađane koji se nalaze u nezavidnoj situaciji. Ovim putem pozivam sve članove da svoje donacije trajne hrane mogu donijeti osobno u Socijalnu samoposlugu na tržnici Brajda, sva zapakirana hrana koja ne traži posebne uvjete skladištenja (hlađenje) je dobrodošla!

Posebno hvala članovima grupe koji su se odazvali na prvu večeru i napunili kapacitet restorana za nepunih dva dana. Sljedeće druženje najavljujemo kroz koji dan a sve zainteresirane vlasnike restorana pozivamo da nam se jave za buduće suradnje!”, poručio je ovom prilikom Dragan Perković.