Povežite se s nama
Ulica Ivana Zajca bit će zatvorena za sav promet tijekom vikenda, točnije od 17. prosinca u 14 sati do 19. prosinca u 6 sati, zbog radova na asfaltiranju kolnika u punoj širini na dijelu državne ceste D8, izvijestilo je Trgovačko društvo Rijeka promet. Promet će se u vrijeme odvijanja radova odvijati obilaznim smjerom.

Iz smjera zapada promet se usmjerava preko Manzonijeve ulice – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma i dalje prema istoku, a iz smjera istoka Ulicom Hinka Bačića (bivša cesta D-404)-Ribarska – Jelačićev trg – Scarpina – Adamićeva – Krešimirova ulica i dalje prema zapadu.

Promet prema glavnoj gradskoj tržnici odvijat će se smjerom Trg Žabica – parkiralište Putnička obala – Riva boduli, a za izlazak iz zone tržnice koristit će se obilazni smjer preko bivšeg okretnog mosta i Grobničke rive.

S obzirom da se u užem središtu grada očekuju povećane gužve u prometu, mole se svi sudionici u prometu za strpljenje, odnosno da bez prijeke potrebe ne ulaze u zonu u kojoj se odvijaju radovi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Projekt privremene regulacije prometa izradila je tvrtka Rijeka promet d.d.