Povežite se s nama

Brojni posjetitelji, njih čak oko dvije tisuće, imalo je u subotu navečer priliku uživati u europskom rukometu na Zametu, u utakmici 3. pretkola EHF kupa u kojemu je Zamet dočekao ekipu njemačkog Melsungena u atmosferi koja se ne pamti na Zametu.

Spektakularni uvod u utakmicu oduševio je brojne posjetitelje, a na teren su najprije istrčali igrači Melsungena predvođeni s 14 svojih reprezentativaca i bodreni s feset bubnjeva svojih 50-ak navijača. Prije istrčavanja igrača Zameta posjetitelji su mogli pogledati novi zametov promotivni video koji je sniman uoči utakmice, a kojega su prenijeli brojni europski portali. Zametovi igrači predstavljeni su uz glasni pljesak s tribina i bogatu scensku rasvijetu koja još nije viđena u dvorani Centra Zamet.

Rukometaši Zameta na početku susreta nisu bili impresioni imenom protivnika i cijelo prvo poluvrijeme držali su visoki ritam svoje igre i na poluvrijeme se otišlo s 3 pogodka zaostatka. U drugom dijelu njemačka ekipa s brojnim reprezentativcima nastavlja s visokim bundesligaškim tempom kojega Zamet teško prati i nakraju utakmica završava rezultatom 23:34, ali bez obzira na rezultat, igrači Zameta ispraćeni su velikim pljeskom za ovogodišnji uspijeh u europskom natjecanju.

Uzvratni susret u Melsungenu na rasporedu je iduće subote, 26.11., a prije toga Zamet očekuje gostujuća prvenstvena utakmica u Spačvi.