Povežite se s namaRukometaši Zameta prvi put u svojoj povijesti gostovali su protiv protiv jedne od najjačih njemačkih ekipa. U uzvratnoj utakmici EHF kupa Zamet je gostovao u Melsungenu gdje je pred više od dvije tisuće posjetitelja poražen rezultatom 32:20 Melsungen je u utakmicu ušao veoma motivirano i već od početka utakmice nametnuo visoki tempo. Rukometaši Zameta pružali su dobar otpor do početka drugog poluvremena i rezultata 16:13, a odlična atmosfera najbolja je nagrada za ovogodišnji odličan rezultat ekipe Zameta postignut u EHF kupu.

Zamet je ove godine došao do treće stepenice EHF kupa porazivši pritom dvije respektabilne europske ekipe, Creteil iz Pariza i Bukurešt. Postignutim rezultatom Zamećani mogu biti više nego zadovoljni jer je ovo je najbolji europski rezultat u proteklim godinama kluba koji iduće godine slavi 60 godina od svojega osnutka.

Vedran Babić – direktor RK Zamet: “Svi zajedno možemo biti ponosni na europski rezultat koji je na Zamet doveo 3 snažne europske ekipe, a šlag na tortu je bio bundesligaš Melsungen. Mislim da smo tek kada smo istrčali na teren u Melsungenu postali svijesni veličine rezultata kojega smo postigli. Melsungen je jedna od najboljih ekipa najjače lige svijeta i ovdje smo uspijeli doživjeti svu čar rukometa u pravom smislu te riječi. Od reprezentativnih igrača, organizacije utakmice, fantastične atmosfere na tribinama pa do brojnih fanova. Ovo je jedno vrijedno iskustvo za sve nas koje ćemo sigurno znati iskoristiti u budućnosti. Zahvaljujemo se svima onima koji su nas bodrili na europskom putu te našim navijačima.”

Pred Zametom su dvije važne domaće utakmice protiv Varaždina i Poreča. Utakmica s Varaždina igra se u srijedu 30.11, a utakmica s Porečom u subotu 03.12.