Povežite se s nama

Vijesti

Zamjenica župana Marina Medarić: Općina Klana i Županija primjer uspješne suradnje

Objavljeno

na


Općina Klana proslavila je svoj dan, a tim povodom u ponedjeljak 18. kolovoza ispred lovačke kuće u Liscu održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća i dodjela priznanja i nagrada onima koji su svojim radom i zalaganjem zadužili općinu.

Načelnica Željka Šarčević Grgić osvrnula se na najvažnije aktivnosti kojima se nastojalo podići standard, nazvavši proteklu godinu godinom europskih projekata. Načelnica je izdvojila izgradnju reciklažnog dvorišta, projekt Revitalizacije kaštela Gradina, projekt Čuvajmo zdravlje”, obnovu Vatrogasnog doma, te izgradnju dječjeg igrališta i fitness parka koji će započeti već ove jeseni te nastavka obnove prostora bivšeg kina Radnik.

Ističući odličnu suradnju s Primorsko-goranskom županijom, navela je zajedničke projekte obnove školske sportske dvorane, Multimedijalnog centra i projekt novih tehnologija.

Nagrađenim laureatima u ime Primorsko-goranske županije čestitala je i zamjenica župana Marina Medarić, koja je prisutnima čestitala blagdan Sv. Roka i Dan Općine Klana. „Primorsko-goranska županija uvijek pokazuje jednu posebnu senzibilnost pogotovo prema brdsko-planinskom području i zadovoljna sam nizom zajedničkih, realiziranih te se radujem svim budućim projektima“, izjavila je zamjenica i dodala kako su Općina Klana i Županija primjer dobre i uspješne suradnje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže