Povežite se s nama

Sport

Započele prijave za “Liburnija futsal cup 2022”

Objavljeno

na
MNK Gotovo obavijestio je javnost kako su započele prijave za futsal turnir “Liburnija futsal cup 2022” koji će se održati od 4. do 9. siječnja u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Nakon jednogodišnje pauze prouzročene pandemijom, najveći futsal turnir u regiji održat će se po jedanaesti put. Bit će to jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe ponajbolji futsal igrači i hakleri u regiji i inozemstvu.

Turnir će se igrati prema standardnim FIFA futsal pravilima, dakle 4 igrača u polju + vratar s loptom veličine 4. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem naše službene facebook stranice Liburnija futsal cup ili na brojeve telefona 091 942 0838, 091 218 4105 ili 098 162 8712  do 30. prosinca 2021. kada će se održati izvlačenje skupina. Broj ekipa ograničen je na 24, dok će nagradni fond iznositi 17 000 kn kojeg će podijeliti tri najbolje ekipe na turniru. Kotizacija za turnir iznosi 900 kn koju svaka momčad mora uplatiti prije početka turnira. Za sve posjetitelje organizatori su pripremili  bogatu tombolu. S obzirom na stanje za sudjelovanje na turniru biti će potrebna COVID potvrda.

“Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije. dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području. Futsal je jedini istinski malonogometni sport priznat od svjetske krovne nogometne organizacije FIFA-e, a ljepotu tog sporta ne treba posebno naglašavati”, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram