Povežite se s nama

Vijesti

Započeo je Tjedan karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Objavljeno

na
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI treću godinu za redom organiziraju Tjedan karijera EFRI na kojem okupljaju eminentne predstavnike javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske. 

Od 02. do 06. studenog 2020. više od 40 predavača priključit će se aktivnostima s ciljem upoznavanja studenata s karijernim mogućnostima koje im se otvaraju po završetku Fakulteta, važnosti razvoja profesionalnih vještina te cjeloživotnog obrazovanja. 

U tjednu koji je pred nama profesori će na jedan dan ustupiti svoje mjesto direktorima banaka, menadžerima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, računovođama i drugim uspješnim predavačima iz prakse.

Osim glavnog djela tu je popratni program čiji će prijenos uživo biti svaki dan na Facebook stranici EFRI. 

Ovogodišnje izdanje Tjedna karijera EFRI dio je aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR” čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram