Povežite se s nama

Vijesti

Započinje uređenje parka na rtu Lipica u Kraljevici

Objavljeno

na

Budući izgledZapočinju radovi na uređenju parka na RT-u  LIPICA  temeljem potpisanog Ugovora između Grada Kraljevice i zajednice izvođača TOME d.o.o. iz  Omišlja i Prijevozničko građevinskog obrta BM GRADNJA iz Šmrike sukladno predhodno provedenom postupku javne nabave. Radovi su ugovoreni u vrijednosti od 671.466,25 kn s rokom izvršenja od tri mjeseca.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske u vrijednosti 388.000,00 kn , kao rezultat prijave na javni poziv Programa razvoja javno turističke infrastrukture. Stručni nadzor je povjeren tvrtki KARLOLINE – Kling d.o.o. iz Rijeke u iznosu 24.687,50 kn.

Radovi na uređenju RT-a  LIPICA obuhvaćaju izgradnju dječjeg igrališta sa tri zone igre – pješčanik, mreža za penjanje i ljuljačke, uređenje fitness parka za vježbanje na otvorenom, postavljanje interaktivnog info-punkta, uređenje zelenog otoka, odnosno vrta mediteranskog bilja te ambijentalno osvjetljena klupa. Duž sporednog dijela šetnice biti će postavljena rasvjeta.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram