Povežite se s nama
U ponedjeljak, 27. srpnja 2015. godine, započet će radovi na izgradnji gotovo 690 metara dugog vodovodnog ogranka u Kraljevici, na dionici od Ulice Klančina do početka Ulice Fara (kuće s kućnim brojem 1). Planom dinamike izvođenja radova završetak radova predviđen je u listopadu ove godine.

Odvijanje prometa za vrijeme izvođenja ovih radova bit će privremeno regulirano prometnim znakovima i svjetlosnom signalizacijom.
Početak izvođenja radova na državnoj cesti D8 – Jadranska magistrala planiran je za 10. kolovoza 2015. godine. Tijekom izvođenja radova na Jadranskoj magistrali, u razdoblju od kolovoza do listopada ove godine, promet će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim prometnim trakom, regulirano prometnom signalizacijom. Savjetuju se vozači da u tom razdoblju koriste obilazni pravac.

Radove će izvoditi Iskopi i transporti Belobrajdić d.o.o. iz Delnica, dok će uslugu stručnog i obračunskog nadzora te usluge koordinatora II zaštite na radu pružati Rijekaprojekt d.o.o. iz Rijeke.

Ugovorena vrijednost nabave materijala, izvođenja radova i obavljanje nadzora nad njima, uključujući usluge koordinatora II provođenja zaštite na radu, iznosi 950.522,50 kn (bez poreza na dodanu vrijednost).