Povežite se s nama

U ponedjeljak je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, načelnica Policijske uprave, Senka Šubat sa svojim suradnicima primila 14 vježbenika srednje stručne spreme. Riječ je o mladim policijskim snagama, među kojima je i jedna vježbenica, koji su završili program obrazovanja za zanimanje policajac. Načelnica Šubat  srdačno ih je pozdravila i uz dobrodošlicu  u ovu Policijsku upravu zaželjela i puno uspjeha u budućem radu i životu.

Poručila im je da u svakom trenutku s ponosom nastupaju u obavljanju poslova, odnosno zanimanja za koje su se opredijelili i vode računa kako o osobnom tako i o dignitetu službe. Pozvala je vježbenike i da se pridruže  radu Zaklade policijske solidarnosti te na taj način pruže pomoć i potporu svojim kolegama policajcima kojima je najpotrebnija.

Prijemu su prisustvovali i najbliži suradnici načelnice Šubat, načelnik Sektora policije, Antun Štemberger i načelnik Sektora za granicu, Damir Štimac.

U narednih šest mjeseci vježbenici će proći mentorski program obuke kroz koji će se upoznati s temeljnim i specijaliziranim policijskim poslovima, a bit će raspoređeni u policijskim postajama na području Rijeke, Delnica, Vrbovskog,Rupe, Crikvenice i Malog Lošinja.  Prijemu vježbenika prisustvovali  su i njihovi  budući rukovoditelji, koji će ih uz  predstavnike Sektora policije uputiti na radna mjesta i poslove i zadatke koje će u narednom razdoblju obnašati u svojim ustrojstvenim jedinicama.