Povežite se s namaNa glavnoj opatijskoj prometnici, Ulici Maršala Tita 139, u sklopu  Remisens Hotela Admiral, osvanulo je novo umjetničko središte dobrodošlo ljubiteljima i kolekcionarima fine umjetnosti.

S više od 300-tinjak umjetničkih radova, izrađenih različitim tehnikama, Zaraj Art galerija i atelje predstavlja pravo bogatstvo kreativnog umjetničkog izričaja. Ljepota i harmonija  u sintezi s visoko kvalitetnim bojama donose energizirajuće iskustvo dobrih vibracija. Sva djela ponuđena u galeriji su unikati i autorski radovi Katarine i Maura Zaraja, srodnih duša iz Opatije, ljubitelja zdravog i sretnog životnog stila.

U ponudi ovih dvaju umjetnika pronalazimo raznolike tema; energizirajuće mandale, anđeli, divne žene, drva života i drva obilja, životinje te inspirativni krajolici. Njihova kreativnost se pretače i na zidove svih veličina a uz kupovinu izloženih slika  u ponudi su i programi art terapije te raznovrsne radionice za sve koji žele poboljšati kreativni impuls ili jednostavno koristiti dobrobiti umjetnosti u redukciji svakodnevnog stresa.