Povežite se s nama

Mozaik

Završila adventska čarolija na Trsatskoj gradini

Objavljeno

na

Foto: Ivor Mažar



Završeno je peto izdanje Adventa na Gradini koji je ponovo očarao posjetitelje koji su u proteklom razdoblju mogli uživati u raskošnoj čaroliji božićnih lampica postavljenih na Trsatskoj gradini.

Trsatska gradina bila je zamotana u 11 kilometara lampica, a posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom prizoru svjetlucave Votivne kruna visine preko 5 metara, 12 metara visokoj Rimskoj kuli ogrnutoj u lampice, u unikatnim božićnim jaslicama te spilji Djeda mraza. Na ukupno pet adventskih kućica posjetitelji su mogli degustirati razne delicije, a u programima su uživali oni najmlađi, pogotovo na Dječjem dočeku Nove godine i druženjima s Djedom Mrazom, ali i oni stariji uz različite glazbene programe.

Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini izjavio je: ”Iza nas je peto izdanje Adventa na Gradini koje zbog trenutne epidemiološke situacije nismo mogli organizirati u onoj mjeri u kojoj smo željeli i kako je to bilo prijašnjih godina. Zahvaljujem svim partnerima koji su podržali projekt te vjerujem kako ćemo iduće godine advent organizirati u svom punom obimu uključujući park u okruženju Trsatske gradine sa klizalištem, a u planu za iduću godinu je i organizacija novih vrlo atraktivnih sadržaja koji će vjerujem, ponovo očarati sve naše posjetitelje!”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram