Povežite se s nama

Mozaik

Završilo Adventiranje kod kazališta, chef Deni Srdoč vrlo zadovoljan prvim izdanjem

Objavljeno

na

Foto: Ivor MažarZavršilo je prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta koje je već u svom prvom izdanju oduševilo brojne posjetitelje. Odlična atmosfera i respektabilna ponuda adventskih delicije koje su pripremali renomirani chefovi oduševili su i one najzahtjevnije posjetitelje. Verdijeva ulica i Kazališni park zablistali su, stilski vrlo lijepo prilagođenim adventskim dekoracijama postavljenim u okruženju HNK Ivana pl. Zajca, a najveću pažnju privlačila je prekrasna svjetleća kočija.

Na Adventiranju su se predstavili Kuća kobasica sa svojom gourmet ponudom kobasica prema receptima chefa Mate Jankovića, restoran Nebo chefa Denija Srdoča – dobitnika Michelinove zvjezdice, u Rijeku se je sa već dobro poznatim specijalitetima vratio zadarski Picnic Mingle & Fun, a posjetitelji su mogli uživati i u specijalitetima NOSH Cosmopolitan Food-a ili u neodoljivim slasticama adventske kućice Di Mare. Osim gastro ponude posjetitelji su se mogli ugrijati i u toplim napicima iz režije Fiorella, Three Monkeysa ili Rakhia Bara.  

Nova adventska lokacija se pokazala kao pun pogodak i već nakon nekoliko dana je prepoznata od strane brojnih posjetitelja i za vjerovati je da ovu lokaciju očekuje svjetla budućnost u novom izdanju Rijeka Adventa.

”Zadovoljni smo kako su naši sugrađani, ali i brojni posjetitelji iz okruženja prihvatili novu adventsku lokaciju. Nova lokacija, kao i bogata gastro ponuda pridonijeli su turističkoj ponudi našega grada. Polako možemo zaključivati ovogodišnje izdanje Rijeka adventa, kojim smo izrazito zadovoljni kao i brojem turista tijekom 12. mjeseca u Rijeci koji je čak nadmašio i rekordne brojke iz 2019. godine.” izjavio je Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

”Adventiranje kod kazališta bio je naš prvi izlazak iz restorana Nebo i mogu reći da smo zaista zadovoljni kako su posjetitlji prepoznali samo Adventiranje kao i našu gastro ponudu koja se bazirala na fried & grill konceptu. Smatram da se ovakva gastro ponuda odlično uklopila u prostor pokraj kazališta te čestitam organizatorima na odličnoj organizaciji i zahvaljujem svim posjetiteljima koji su nas posjetili na prvom izdanju Adventiranja!.” – izjavio je chef Deni Srdoč.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram