Povežite se s nama

Mozaik

Završio Rijeka Boat Show na Gatu, želja je ubuduće imati više hrvatskih izlagača

Objavljeno

na
odvijala na Gatu Karoline Riječke sa strane maritimnog kvarnerskog festivala mora i pomorske baštine “Fiumare”. 

“Fiumare” se prema najavljenom programu nastavlja na različitim lokacijama do srijede 29. rujna, dok je Rijeka Boat Show za ovu godinu – zatvorio svoja vrata:

“Izuzetno smo zadovoljni, reakcije posjetitelja su odlične, a naši izlagači su se i za vrijeme ovog nautičkog vikenda u Rijeci pokazali kao pravi partneri. Osim poslovnih suradnji koje su se otvorile, bilo je i kapariranja, ali i prodaje plovila sa strane posjetitelja, bilo je različitih upita i dobronamjernih komentara o poboljšanju svakoga segmenta za naše buduće smotre plovila, nautičke opreme i ostalih nautičkih proizvoda2, kazao je direktor Rijeka Boat Showa, Ivan Črnjarić.

“Iz razgovora sa samim posjetiteljima doznali smo da im je ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Showa potpuno ispunilo očekivanja. Ono što su posjetitelji poželjeli Rijeka Boat Showu narednih godina jest veći broj hrvatskih izlagača s obzirom na iskustva koja su s našim proizvođačima redovito jako pozitivna i u smislu kvalitete, ali i smislu dostupnosti za različita pitanja”, ističe organizator u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram