Povežite se s nama

Mozaik

Željko Pervan u HKD-u s hit predstavom “Izlazak iz ormara”

Objavljeno

na

Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu HKD na Sušaku u srijedu 05.veljače  s početkom u 20.00 s novom hit predstavom – „Izlazak iz ormara“.

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Bit će to nastup nakon dvije rasprodane velike dvorane KD V. Lisinskoga.

Prošle godine Željko Pervan riječku  je publiku oduševio izvedbama showa „Predzadnji put“  s ukupno dvije dupkom rasprodane dvorane. I prepunu Jjetnu pozornicu u Opatiji.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram