Povežite se s nama

Mozaik

Ženska klapa Kastav objavila spot za pjesmu “Tamo gdje je sve po mom”

Objavljeno

na
Povodom dvadeset i pete obljetnice svog uspješnog i neprekidnog rada, Ženska klapa Kastav snimila je video spot za skladbu Tamo gdje je sve po mom. Ovu dobro znanu pop uspješnicu grupe Jinx, ovjenčanu 2002. godine hrvatskom diskografskom nagradom Porin u kategoriji Hit godine, Kastavke su u vokalno-instrumentalnoj obradi objavile na svom trećem albumu Si naši vijaji iz 2015. godine u izdanju Aquarius recordsa.

Pri nastajanju klapskog viđenja skladbe za koju glazbu i stihove potpisuje Coco Mosquito, a aranžman umjetnički voditelj Klape Saša Matovina, sudjelovali su izvrsni glazbenici: Ivan Popeskić (klavir), Olja Dešić (bas gitara) i Branimir Gazdik (udaraljke).

Skladba je snimljena još 2006. godine u tonskom studiju Maraton u Rijeci, a video spot, čiju režiju i produkciju potpisuje Robert Kalčić, snimljen je tijekom listopada ove godine na lokacijama prekrasnog Kastva, grada u kojem već više od četvrt stoljeća uspješno djeluje u zemlji i diljem svijeta višestruko nagrađivana Ženska klapa Kastav.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram