Povežite se s nama

Vijesti

Zgrada na ulazu u Kastav ide u obnovu i postaje sjedište gradske uprave

Objavljeno

na

Kastavski gradonačelnik Matej Mostarac putem društvenih mreža izvijestio je javnost kako će nakon dugog niza godina propadanja napokon u obnovu ići kompleks koji se nalazi na samom ulazu u grad, a objekt će ujedno dobiti i novu funkciju.

“Ruševine negdašnjih gospodarskih objekata tvrtke Preda napokon će dobiti novo ruho. Na samom kraju programskog razdoblja, uspjeli smo povući više od 8 milijuna kuna za revitalizaciju ovog kompleksa na ulazu u Kastav. Mjesta će biti i za društvene i za nove poslovne sadržaje.

Tu će preseliti Gradska uprava i ostale službe kako bi bile na ruku građanima, a objekt će imati i konferencijsku dvoranu. Riječ je o brownfield investiciji i najvećoj pojedinačnom prihodu koji smo povukli, a osim europskih sredstava izglasan je kredit u proračunu za 2023. godinu”, otkrio je Mostarac.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram