Povežite se s nama

Mozaik

Zijah Sokolović nastupa u Gervaisu s predstavom “Lijevo desno glumac”

Objavljeno

naU srijedu, 12. veljače 2020. s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais gostuje Zijah A. Sokolović s kazališnom predstavom LIJEVO DESNO GLUMAC premijerno izvedene u srpnju 2019. godine.

Svaka “data okolnost” pripada nekoj “prvoj dramskoj radnji”. Svaka “prva dramska radnja” ima svog režisera i pisca. “Prva dramska radnja” u stvarnosti može biti “život”. Ili “brak”. Ili “posao”. Ili “djeca”. “Prva dramska radnja” može biti i “godišnji odmor” ili “jutarnje kupanje” ili “gledanje nogometa” ili “trač”.
Da li naš “život” kao “prvu dramsku radnju” razumijemo objektivno ili subjektivno u “datim okolnostima”? Da li u svakodnevnom životu “prvih dramskih radnji” i mi možemo biti i postati umjetnici? Zašto nam se događa tekst “nemam vremena” ili “ako budem imao vremena” ili “ako nađem vremena”?
O svemu tome priča i igra kazališni genijalac i vrhunski umjetnik Zijah A. Sokolović u predstavi LIJEVO DESNO GLUMAC. Duhovito, filozofski, kabaretski, nizom primjera i usporedbi stvarnosti i teatarske umjetnosti, Zijah uči gledatelje spoznaji da su i oni “glumci u svom teatru” i da mogu biti umjetnici u svom životu.

Ova predstava je iskustvo, osjećaj, vrhunska zabava i poučan životni put.

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna, a moguće ih je kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram