Povežite se s nama

Mozaik

Zlatni gumb Supertalenta za plesače Dance Queen iz Kraljevice

Objavljeno

na
Pretposljednju audicijsku emisiju šest sezone Supertalenta na Novoj TV otvorila je plesna skupina Dance Queen iz Kraljevice, a već i samim izlaskom na svoju pozornicu mogu se pohvaliti kako su oborili jedan rekord. Ove sezone još nijednom nije bilo toliko ljudi na pozornici, a njih je bilo oko 45 i imaju od sedam do 30 godina.

Posljednjih mjesec i pol dana uvježbavali su nastup pod nazivom Legend of the lamp, a sve je bilo inspirirano Aladinovim svijetom.

Malo bi bilo reći da su oduševili, jer nakon svog nastupa dobili su stajaće ovacije i publike i samog žirija, što se zaista ne viđa prečesto. Posebno oduševljena bila je Maja: “Ovo je bilo fenomenalno, vi ste možda najbolje ikada u Supertalentu od plesača. Toliko ste dobri da biste trebali pokoriti svijet, bilo je savršeno.”

Ni ostatak žirija nije skrivao oduševljene viđenim. “Vi ste mene toliko razgalili, dali ste životonost, sreću, veselje, priču, apsolutno sve…”, poručila je Martina. Davor je najprije krenuo s prilično suzdražnim komentarim, ali bio je to zapravo samo uvod prije u pritisak zlatnog gumba čime je poslao Dance Queen u polufinale! Uslijedilo je ogromno oduševljenje na pozornici, a nisu izostale čak ni suze radosnice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram