Povežite se s nama

Vijesti

Zoran Blažević je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Bakra, otkrio je dio svog programa

Objavljeno

na


U subotu 20. ožujka s početkom u 16 sati ispred Doma kulture Hreljin, Hreljin 119 održat će se, sukladno epidemiološkim mjerama, predstavljanje kandidata SDP-a za gradonačelnika Grada Bakra, a to će biti Zoran Blažević.

“Grad Bakar već niz godina ima jedan od najvećih proračuna u regiji u odnosu na broj stanovnika. Ovogodišnji proračun je 100 milijuna kuna, no unatoč ovako velikim godišnjim proračunima područje Grada Bakra nema riješenu kanalizaciju dok se o plinu niti ne razmišlja.

Moram istaknuti kako nemamo ni sportsku dvoranu stoga naš košarkaški prvoligaš KK Adria Oil Škrljevo za svoje treninge i utakmice iznajmljuje sportsku dvoranu na Čavlima, u općini koja ima gotovo tri puta manje proračun od našeg. Kao kandidat za gradonačelnika neću obećavati bajke, nešto što će ostati samo prazno slovo na papiru. Obećat ću samo one projekte koji su u ovlasti gradonačelnika i koji su, s ovako velikim godišnjim proračunima, relativno ostvarivi.

Prioritet će biti zadržati mlade na našem prostoru te im omogućiti izgradnju i kupnju povoljnih POS stanova. Mladim poduzetnicima ćemo dati besplatno u najam prazne i neiskorištene prostore u vlasništvu grada.

Umirovljenicima, nezaposlenima i blokiranima povodom božićnih i uskršnjih blagdana svake godine dati minimlano 500 kn što je do sada bila praksa samo u izbornoj godini.

Za svako novorođeno dijete osigurati ćemo veće jednokratne naknade, kao i veće stipendije za najuspješnije učenike i studenet sa područja našeg grada.
Grad Bakar je predivan, ali nažalost usnuli grad. Grad prepun potencijala koji moramo probuditi i oživjeti.

Grad Bakar mora živjeti od industrijske zone, a ne kao do sada da industrijska zona živi na uštrb boljeg životnog standarda svih građana bakarskog kraja.
Bit ću gradonačelnik kojem će briga o našem kraju biti jedini prioritet. Gradonačelnik koji neće primati saborsku plaću, tj. raditi dva posla od kojih jedan svakako mora biti “zakinut”.

Izaberimo promjene, dajmo šansu novim razmišljanjima i projektima”, poručio je Blažević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže