Povežite se s nama

Mozaik

“Zoran pjeva Arsena” ovog petka u opatijskom Gervaisu

Objavljeno

na
U petak, 10. svibnja u centru Gervais, Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group opatijskoj će publici na koncertu „Zoran pjeva Arsena“ predstaviti najnoviji, istoimeni album kojim Predin obilježava 40 godina uspješne karijere.

Za album „Zoran pjeva Arsena“ Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: “Kuća pored mora” i “Pamtim samo sretne dane”. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost na albumu pridružio i Arsenov sin, slavni pijanist, Matija Dedić.

Hrvoje Horvat iz Večernjeg lista za album kaže: “Taj osjećaj “bratstva po kantautorstvu” otprilike je nešto poput “ordena časti” koji si nimalo prešutno, i vrlo glasno, dodjeljuju najtalentiraniji glazbenici. (…) ”Zoran pjeva Arsena” kao Dylan Sinatru, a Dedićevi klasici dobivaju starogradski prizvuk. Uz sviračko gorivo Damira Kukuruzovića i Django Group te sudjelovanje Matije Dedića, “Zoran pjeva Arsena” esencijalno je novo čitanje Arsenovih pjesama s kojima je “izići na kraj” mogao samo netko toliko uronjen u vlastiti kantautorski posao i Arsenovu znamenitu povijest poput Predina. (…) Ugođaj gypsy swinga, countryja i starogradskog spleena u akustičnim izvedbama prije svega privlači okusom stvarnog života u kojem Arsenove pjesme ponovno dobivaju životna, prirodna i izvorna značenja koja su mnogi zaboravili slušajući ih kao evergreene…”

Mjesta u parteru po cijeni od 130,00 kuna su skoro popunjena, dok mjesta na balkonu ima još u prodaji po 110,00 kuna. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike je 110,00 i 90,00 kuna, a mogu se kupiti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Ulaznice se prodaju u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan koncerta, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je od 19 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže