Povežite se s nama

Vijesti

Zoran Vakula dolazi u Opatiju: Vrijeme je za druženje s roditeljima i djecom

Objavljeno

na

Najpoznatiji hrvatski meteorolog održat će radionicu i predavanje u Međunarodnoj školi Adria. Za to vrijeme roditelji će se upoznati s programima obrazovanja budućnosti.

Iz Vakulinih slikovnica djeca uče o svijetu oko sebe.

U opatijsku Međunarodnu školu Adria 1. ožujka dolazi Zoran Vakula, ugledni metorolog i stručnjak kojeg poznaju sve generacije. Vakula će održati poučnu radionicu za djecu najmlađeg uzrasta te predavanje znanstveno-popularnog karaktera za djecu starijeg uzrasta.

“Vakula je rek’o… Vrijeme je za Dan otvorenih vrata!”, prenosi Adria International School na svojoj Facebook stranici.

Vakula će sa sobom ponijeti i svoje slikovnice iz serije „Vremenaste priče“ (Naklada Vakula) koje djeci objašnjavaju meteorološke izraze kako bi bolje razumjela meteoinformacije i svijet koji ih okružuje.

Osim poučne radionice s djecom uzrasta 6-9 godina, Vakula će održati i edukativno predavanje za one malo starije, uzrasta 10-16 godina. Obje skupine s Vakulom će učiti o različitim vremenskim prilikama te najboljim načinima za usklađivanje s prirodom i njezinim čestim mijenama.

Upisi novih skupina u jaslice, vrtić, osnovnu i srednju školu

Dok se klinci zabavljaju i uče o vremenskim prilikama, roditelji će imati priliku naučiti više o Međunarodnoj školi Adria: upoznati se sa školskim koordinatorima, ravnateljicom, porazgovarati s učiteljicama i saznati sve o programima koje provodimo.

Poseban program održava se u sklopu Dana otvorenih vrata škole koja se u Opatiji otvorila prošle godine. Prve upisane grupe već su dobro uhodane, a predbilježbe za upise za nadolazeću godinu su u tijeku.

Škola Adria jedinstvena je iz više razloga, a jedan od njih je taj što je mogu pohađati djeca od jasličkog i vrtićkog pa sve do osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Naime, u ovoj međunarodnoj školi radi se po svjetski poznatom IB programu, koji naglasak stavlja na razvoj kreativnosti, kritičkog mišljenja, komunikacije i odnosa sa sobom, drugima i okolinom.

“Za prvi dan ožujka prognoziramo pregršt zabave, učenja i novih poznanstava, čemu se veselimo”, poručuju iz škole.

Prijave za Dan otvorenih vrata su u tijeku, a prijaviti se možete putem poveznice: https://adria-school.hr/hr/prijava-za-dane-otvorenih-vrata-1-3-2024/

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže