Povežite se s nama

Vijesti

Zračna luka Rijeka ostaje bez svoje najjače linije Ryanaira

Objavljeno

na


Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) najavio je da će ukinuti svoju bazu na zračnoj luci Skavsta u blizini Stockholma u Švedskoj te ovogodišnju novu bazu u Nürnbergu u Njemačkoj. Kao razlog naveden je nedostatak zrakoplova Boeing 737MAX kojih je trebao preuzeti čak 20 za ljetnu sezonu iduće godine.

Na hrvatskom tržištu ovo znači ukidanje linije Stockholm – Rijeka koja je bila najjača linija Ryanaira u Rijeci. Bila je u prometu cijelu ljetnu sezonu s dva leta tjedno, od početka travnja do kraja listopada. No, nije više u prodaji za iduću godinu, javlja partnerski portal AvioRadar.

Zanimljivo je nedavno najavljeno pojačanje na liniji Stockholm – Zadar s dva na tri leta tjedno. Za razliku od Rijeke, ova linija je i dalje u prodaji. Isto tako, u prodaji je dalje i linija Nürnberg – Zadar iz ukinute baze u Nürnbergu s dva leta tjedno. Vrijeme će pokazati kada će i ove dvije linije nestati iz ponude.

Ranije je na Avioradaru objavljeno da je ukinuta linija Hamburg – Zadar jer je već ranije najavljeno ukidanje baze u Hamburgu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram