Povežite se s nama

Vijesti

Zračna luka Rijeka premašila ukupan prošlogodišnji broj putnika

Objavljeno

na
U subotu 8. rujna Zračna luka Rijeka (LDRI/RJK) premašila je ukupan prošlogodišnji broj putnika koji je u 2017. godini iznosio 142.111.

Ovaj uspjeh ZL Rijeka je ostvarila zahvaljujući velikom naporu za dovođenjem novih prijevoznika, povećanju broja destinacija, produljenjem perioda operacija postojećih avioprijevoznika, te snažnom promocijom pojedinih linija u sklopu projekta “Zračna luka Rijeka – Tvoj aerodrom s dušom”.

Kako je već ranije za AvioRadar izjavila referentica za planiranje Vedrana Čubranić iz Zračne luke Rijeka, u ovoj godini se očekuje obaranje rekorda s preko 180.000 putnika, te ukupan porast putničkog prometa od 30% u odnosu na 2017. godinu, odnosno porast od 6,5% u odnosu na rekordnu davnu 2006. godinu kada je promet putnika iznosio 169.250. Prelazak navedene rekordne brojke prometa putnika očekuje se polovicom listopada.

Rijeka će i u zimskom periodu biti povezana sa svijetom preko Münchena nacionalnim prijevoznikom Croatia Airlines i Düsseldorfa kompanijom Eurowings, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram