Povežite se s nama

Vijesti

Zrakoplov Eurowingsa nosi reklamu Kvarnera

Objavljeno

na


Zrakoplov tipa Airbus A320 njemačkog niskotarifnog zračnog prijevoznika Eurowings (EW/EWG) od srijede 14. studenog nosi nove promotivne naljepnice za Kvarner. Radi se o zrakoplovu s registarskom oznakom D-AEWK, koji je proizveden u srpnju 2016. godine i isti mjesec isporučen je Eurowingsu.

Trenutačno se nalazi u Eurowingsovoj bazi u Düsseldorfu. Od prošle srijede ovaj zrakoplov je letio redoslijedno na linijama iz Düsseldorfa za Gran Canariju, Budimpeštu, Zürich, London (Heathrow), Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin (Tegel), te danas leti za Manchester, Newcastle i Rim (Fiumicino).

Zračna luka Rijeka u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera ulaže značajna sredstva u promociju regije. U 2018. godini Zračna luka Rijeka uložila je iz vlastitih sredstava gotovo 3 milijuna kuna u promociju putem zračnih prijevoznika. Ogledan primjerak ovakve vrste oglašavanja je upravo ova promocija na zrakoplovu Eurowingsa, putem kojeg se regija Kvarnera promovira na svim europskim i svjetskim destinacijama, koje će ovaj zrakoplov posjetiti u narednih godinu dana. Upravo poznatost i posjećenost regije predstavlja značajan faktor prilikom odluke aviokompanija o uvođenju novih linija, zbog čega je ovakva vrsta promocije od velikog značaja za svaku regiju.

Ovaj “Kvarnerski” zrakoplov očekuje se uskoro i na Zračnoj luci Rijeka. Naime linija Rijeka-Düsseldorf postala je cjelogodišnja, odnosno i sada, tijekom zimskog reda letenja, su u ponudi dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Cijene karata u jednom pravcu kreću se već od 19,99 eura, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram