Povežite se s nama20-godišnji Zrinko aktivirao je gotovo cijelu Hrvatsku nakon objave vijesti o njegovom iznimno teškom stanju. U humanitarnu akciju uključio se zaista ogroman broj dobrij ljudi i prikupilo se stoga gotovo milijun kuna za njegovo liječenje.

Zrinko je s obitelji još u ponedjeljak, kao što je bilo najavljeno, otputovao u Aviano u Italiju gdje se trebao liječiti, no od tamo su nažalost stigle prilično loše vijesti.

“Od prošlih pretraga do jučer stanje s našim Zrinkom se nažalost pogoršalo. Progresija Zrinkove bolesti je nažalost uznapredovala te su liječnici u Avianu to i potvrdili na jučerašnjem konziliju. Liječenje Zrinka u Avianu više nije moguće te se danas Zrinko vraća u svoj Bakar sa sanitetom koje smo uspijeli riješiti”, objavljeno je na Facebook stranici otvorenoj za ovu priliku.

“Nove nalaze proslijedili smo u sve klinike s kojima smo stupili u kontakt, pa se nadamo da će nas neka od tih klinika primiti što prije jer vremena je nažalost sve manje. Dajemo sve od sebe sa svima vama da uspijemo za Zrinka ono najbolje”, napisao je Dalibor Horvat,  jedan od pokretača Facebook grupe Svi za Zrinka.