Povežite se s nama

Vijesti

Župan Komadina na komemoraciji u Škabrnji odao počast nevinim žrtvama i svim stradalim braniteljima

Objavljeno

na
Župan Zlatko Komadina sudjelovao je na komemoraciji kojom se obilježava  28. godišnjica tragedije u Škabrnji, masakra nedužnih mještana u jednom od  najstrašnijih zločina u Domovinskom ratu.

Nakon dolaska i okupljanja sudionika kolona sjećanja uputila se do spomen-obilježja masovne grobnice, gdje su položeni vijenci, a potom je u mjesnoj crkvi održana misa. „Danas je dan kada se s tugom i najdubljim pijetetom sjećamo strahota Vukovara i Škabrnje, dan kada se sa zahvalnošću klanjamo svim braniteljima i brojnim civilnim žrtvama koji su položili svoje živote u bezumnom agresorskom pohodu. Međutim, i Vukovar i Škabrnja i sva ostala mjesta i gradovi poharani ratnim stradanjem naše suosjećanje i prije svega našu skrb trebaju svakoga dana, a ne tek prigodničarski pa stoga izražavam golemo razočaranje licemjerjem i hinjenom brigom najvećeg dijela vladajuće političke elite. Vukovar i Škabrnja ne trebaju našu slatkorječivost i lažnu patetiku u danu stradavanja, njihovi građani zaslužuju život dostojan žrtve što su je podnijeli i život dostojan čovjeka“, rekao je u Škabrnji župan Zlatko Komadina.

Zamjenica župana Marina Medarić u nedjelju je zapalila svijeće na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata u Vukovaru i odala počast svim braniteljima i nevinim žrtvama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram