Povežite se s namaBikeri iz PGŽ okupljeni na Facebook profilu pod imenom BikeRi BikeRice, a djeluju u sklopu udruge “Karavana za život – bikeri na cesti” i ove nedjelje, 29.03.2015. godine, priređuju nam događaj vrijedan pažnje.

Motoristi, motoristice, skuteraši, suvozačice (u većini slučajeva) i svi ostali simpatizeri ove subkulturne skupine, vrijedno su skupljali kunu po kunu ne bi li prikupili iznos potreban za kupnju S-cut noževa koje će donirati Hitnoj službi grada Rijeke. Ti specijalni noževi prijeko su potrebni u PGŽ, a specifični su po tome što režu motorističku odjeću bez posljedica po nastadalu osobu. Ako se, ne daj Bože, dogodi nezgoda, a unesrećenom je potrebno brzo skidanje odjeće ili čizama, ovi noževi su upravo to što je potrebno u datom trenutku.

Okupljanje bikera počinje u nedjelju 29.03.2015. u 11.00h na Trgu 111. Brigade HV, nakon čega slijedi, po slučajne prolaznike, uvijek atraktivan đir po gradu. U 12.00h planiran je dolazak na plato kod “Konta” gdje će se izvršiti demonstracija rada S-cut noževa, kao i primopredaja istih.

Ovim putem pozivaju se svi motoristi, skuteraši, ljudi dobre volje da prisustvuju događanju uz obećavajuću buku iz auspuha raznoraznih motora.