Povežite se s nama

Vijesti

Cijena parkiranja kod KBC-a Rijeka poskupila na 10kn/h, a kao opravdanje se spominje koronavirus

Objavljeno

na
KBC Rijeka na samom koncu ovog radnog tjedna javnosti je uputio kratku obavijest o novostima vezanim uz parkiranje.

“S ciljem ubrzanja protoka i mogućnosti ulaza i izlaza većeg broja vozila u bolnički krug na riječkom lokalitetu KBC-a Rijeka, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. objedinjuje se parkiralište Podpinjol i parkiralište KBC Rijeka.

Odluka je donesena u suglasnosti tvrtke Rijeka Plus, Grada Rijeke i KBC-a Rijeka, a posebno uz novonastalu situaciju i mjere prevencije korona virusa. Za novo parkiralište vrijede jedinstveni uvjeti naplate kao i do sada na parkiralištu KBC Rijeka”, navodi se u objavi, no izostavljen je konkretan podatak o cijeni.

Parkiranje na Podpinjolu uz KBC Rijeka do sada je gradska tvrtka Rijeka plus na čelu s direktorom Željkom Smojverom naplaćivala 6 kuna po satu, a cijena će sad, uz koronavirus kao opravdanje, skočiti na 10 kuna po satu. Radi se o poskupljenju od približno čak 67 posto.

Poslali smo upit Rijeka plusu, KBC-u Rijeka i Gradu Rijeci kako bismo doznali zbog čega se u ovom trenutku odlučilo povećati cijenu parkiranja na Podpinjolu.

Zasad smo primili tek odgovor iz KBC-a Rijeka u kojem izostavljaju komentirati poskupljenje. “Parkirališta su objedinjena kako bi se ubrzao protok vozila te je dobiven dodatni ulaz za građane koji u bolnicu dolaze automobilom preko parkirališta Podpinjol. Svi koji se parkiraju u bolnici i na Podpinjolu sada imaju pola sata besplatnog parkiranja kao i jedinstvenu cijenu po satu parkiranja”, poručili su iz KBC-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram