Povežite se s nama

Mozaik

Doživite najslađe iskustvo uz koncert Pure Chocolate na Festivalu čokolade u Opatiji

Objavljeno

na

Foto: Petar Kürschner17. izdanje Festivala čokolade održat će se od 10. do 12. studenog i desecima tisuća posjetitelja predstaviti svima omiljenu deliciju uz bogat program primamljivih degustacija, zanimljivih prezentacija, prigodnih izložbi i edukacija. 

Za sve posjetitelje željne zanimljivih iskustava savršen uvod u ovo ovogodišnji Festival čokolade je svakako koncert „Pure Chocolate“. Koncert, u izvedbi ansambla I Zefirelli, predstavlja potpuno umjetničko djelo, a temelji se na sljubljivanju glazbe i čokolade, koje prati i igra boja odražavajući karakter glazbenog djela. Na ovom muzičko-gastronomskom događanju moći će se kušati različite vrste čokolade jednog od najboljih proizvođača čokolade na svijetu, Zotter Chocolate, a probrane čokoladne delicije pratit će svaki od glazbenih stavaka stvarajući jedinstveni doživljaj najviše razine. Ovaj je koncert jedinstven jer na inovativan način predstavlja spoj glazbe, čokolade i svjetlosti što rezultira potpunim užitkom za sva osjetila.

Koncert će se održati u petak, 10. studenog u 19:30 sati, u Centru Gervais, a karte je moguće kupiti na web stranici www.eventim.hr te na recepciji Centra Gervais od 14 sati na dan koncerta. Rezervirajte svoja mjesta i prepustite se jedinstvenom doživljaju uz spoj vrhunske glazbe i neodoljive čokolade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže