Povežite se s nama


HNK Rijeka objavio je priopćenje za navijače uoči derbija s Dinamom, a prenosimo ga u cijelosti:

“S obzirom na povećan interes navijača HNK „Rijeka“ za utakmicu 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK „Rijeka“ i GNK „Dinamo“ (nedjelja, 17 sati) obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Ulazi na stadion se otvaraju u 15:30 sati, a s obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama svaki dan (od četvrtka do subote) od 15 do 19 sati osim na dan utakmice kada je ulaznice moguće kupiti u vremenu od 13 do 18 sati. GNK „Dinamo“ je preuzeo 412 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Zagrebu, dok na dan utakmice na stadionu HNK „Rijeka“ neće biti moguće kupiti ulaznicu za gostujuću tribinu.

Napominjemo da svaki posjetitelj bez obzira na dob mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje koji dolaze s djecom da zbog sigurnosnih razloga, te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Neka i ova utakmica prođe bez izgreda i stoga pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te Vas molimo da se suzdržite od prekomjerne odnosno vidne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije.

Vjerujemo u naše vjerne navijače i nadamo se da će utakmica proteći u pozitivnom ozračju i korektnom navijanju. Želimo se još jednom zahvaliti svim našim navijačima zbog bezrezervne podrške koju pružate našim dečkima na travnjaku. Samo uz vas i vašu podršku sa tribina, svojim gromoglasnim navijanjem vodite naše igrače do nove pobjede i toliko željenog slavlja”, stoji u priopćenju HNK Rijeka.