Povežite se s nama


Matjaž Kek postao je penicilin za Hajduk. Trener Rijeke u 14 ogleda protiv splitskog sastava ne zna za poraz, a u nedjeljnom Jadranskom derbiju upisao je devetu pobjedu. Rijeka je ujedno zbog bolje gol razlike preuzela prvo mjesto zbog bolje gol razlike. Više nego dovoljno razloga za dobro raspoloženje.

– Zasluženo smo pobijedili i čestitke igračima. U seriji dobivamo na Poljudu i to nije lako, ali znali smo reagirati kako treba u nekim trenucima. Nedostajalo je malo koncentracije u nekim momentima, ali pobjeda je na kraju zaslužena, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Razmišljao sam samo o tome kako pripremiti svoju ekipu. Na vrijeme smo postigli četvrti gol jer kod 2:3 kada grmi sjever na Poljudu uvijek postoji opasnost.  Želim Hajduku i svim hrvatskim predstavnicima uspješan tjedan u Europi. Hvala Marijanu, ispunio je obećanje. Neću popiti gorku čašu, ali želim da se i on u četvrtak veseli sa svojom ekipom, ustvrdio je trener Rijeke.

– Znali smo da moramo biti mirni i hrabri i dati do znanja po što smo došli, te ne podleći atmosferi. Istaknuo bi veliku želju igrača za pobjedom. Na utakmicu je došao i predsjednik Mišković, znamo svi koliko su mu drage ove pobjede. Mi u zadnje tri utakmice na Rujevici imamo sjajnu atmosferu i moramo se potruditi to održati. Armada je danas bila sjajna, zaključio je Matjaž Kek.